شیخ الاسلامی, محجوب, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی (2022). بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آب‌میوه مخلوط سیب-لیمو. , 19(126), 175-191. doi: 10.22034/FSCT.19.126.175
محجوب شیخ الاسلامی; احمد پدرام نیا; مهدی جلالی. "بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آب‌میوه مخلوط سیب-لیمو". , 19, 126, 2022, 175-191. doi: 10.22034/FSCT.19.126.175
شیخ الاسلامی, محجوب, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی (2022). 'بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آب‌میوه مخلوط سیب-لیمو', , 19(126), pp. 175-191. doi: 10.22034/FSCT.19.126.175
شیخ الاسلامی, محجوب, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آب‌میوه مخلوط سیب-لیمو. , 2022; 19(126): 175-191. doi: 10.22034/FSCT.19.126.175
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,258