قاسملو, زهرا, شهرام پور, دینا, خمیری, مرتضی, اسدپور, الهام (2022). بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum. , 19(126), 321-331. doi: 10.22034/FSCT.19.126.321
زهرا قاسملو; دینا شهرام پور; مرتضی خمیری; الهام اسدپور. "بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum". , 19, 126, 2022, 321-331. doi: 10.22034/FSCT.19.126.321
قاسملو, زهرا, شهرام پور, دینا, خمیری, مرتضی, اسدپور, الهام (2022). 'بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum', , 19(126), pp. 321-331. doi: 10.22034/FSCT.19.126.321
قاسملو, زهرا, شهرام پور, دینا, خمیری, مرتضی, اسدپور, الهام بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum. , 2022; 19(126): 321-331. doi: 10.22034/FSCT.19.126.321
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,439
PDF Download16,046,555