قاسمی کیا, آلا, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا (2022). بهینه‌سازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن. , 19(126), 39-55. doi: 10.22034/FSCT.19.126.39
آلا قاسمی کیا; علی گنجلو; ماندانا بی مکر. "بهینه‌سازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن". , 19, 126, 2022, 39-55. doi: 10.22034/FSCT.19.126.39
قاسمی کیا, آلا, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا (2022). 'بهینه‌سازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن', , 19(126), pp. 39-55. doi: 10.22034/FSCT.19.126.39
قاسمی کیا, آلا, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا بهینه‌سازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن. , 2022; 19(126): 39-55. doi: 10.22034/FSCT.19.126.39
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,255