محمدی گلچین, فرناز, موحد, سارا, اسحاقی, محمدرضا, احمدی چناربن, حسین (2022). تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست. , 19(126), 57-70. doi: 10.22034/FSCT.19.126.57
فرناز محمدی گلچین; سارا موحد; محمدرضا اسحاقی; حسین احمدی چناربن. "تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست". , 19, 126, 2022, 57-70. doi: 10.22034/FSCT.19.126.57
محمدی گلچین, فرناز, موحد, سارا, اسحاقی, محمدرضا, احمدی چناربن, حسین (2022). 'تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست', , 19(126), pp. 57-70. doi: 10.22034/FSCT.19.126.57
محمدی گلچین, فرناز, موحد, سارا, اسحاقی, محمدرضا, احمدی چناربن, حسین تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست. , 2022; 19(126): 57-70. doi: 10.22034/FSCT.19.126.57
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,438
PDF Download16,046,555