Number of Articles: 30

تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم

Pages 12-1

مرنضی جعفری; آرش کوچکی; الناز میلانی

تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونه‌های گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز زمان واقعی

Pages 22-13

الهام ملکی; محمد قربانی; محمد حمید; علیرضا صادقی ماهونک; مرتضی خمیری

بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 33-23

رضا اسماعیل زاده کناری; پونه پناهی

تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال

Pages 45-35

هدی حکیم; علی فضل آرا; مهرنوش تدینی

تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی

Pages 59-47

مرضیه عاشورمحمدی; سید حسین حسینی قابوس

تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز

Pages 71-61

آرزو سیاری; مجید جوانمرد; شهریار صرامی

مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج

Pages 82-73

فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد

بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری

Pages 92-83

بهزاد ناصحی; علی اکبر ابراهیمی

تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه

Pages 100-93

هادی یوسفی ماکویی; عباس جلیل زاده; صدیف آزادمرد دمیرچی

تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیر‌های خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل

Pages 111-101

صدیقه مقبلی; سید مهدی جعفری; یحیی مقصودلو

بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین

Pages 121-113

ایمان بهمنی; مرضیه بلندی

بررسی تاثیر پیش‌تیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشک‌کردن لایه‌های سیب

Pages 136-123

علی متولی; سید جعفر هاشمی

ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی

Pages 147-137

زینب رفتنی امیری; سمیه سلمانی

انتخاب استاندارد داخلی مناسب جهت تعیین بازدهی اینتراستریفیکاسیون روغن سویا به کمک مایکروویو

Pages 159-149

لیلا دهقان; محمد تقی گلمکانی

بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

Pages 172-161

سمانه گردابی طرقی; مهرناز امینی فر; مریم مصلحی شاد

بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 188-173

ستاره عطالو; محمد علیزاده خالدآباد; هادی الماسی

عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei

Pages 200-189

پروانه راشدی; ناصر زارع; بهرام فتحی آچاچلوئی; رسول اصغری ذکریا

تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو

Pages 216-201

رضا فرهمندفر; علی امینی; شیرین فقیه نصیری; مریم اثنی عشری

بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ

Pages 233-217

آزاده سلیمی; یحیی مقصودلو; سید مهدی جعفری; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد; امان محمد ضیائی فر

تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک

Pages 245-235

بهرام فتحی آچاچلویی; هوشنگ محمودی مغاس

ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو

Pages 257-247

فرزانه کیا دلیری; علیرضا صادقی; مرتضی خمیری; مهدی کاشانی نژاد; مهران اعلمی

ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی

Pages 266-259

بهمن گرمهء; الهام مهدیان

بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند

Pages 276-267

کبری رضائی; مصطفی شهیدی نوقابی; خلیل بهزاد; عبدالمجید مسکوکی

تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت

Pages 290-277

المیرا عبدالعلی زاده; مهدی قره خانی

تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

Pages 302-291

جلال دهقان نیا; الهام رزاق پور; بابک قنبرزاده

بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی

Pages 317-303

بهاره فتحی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; علیرضا صادقی ماهونک

بررسی امکان تولید کباب لقمه غنی‌سازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول

Pages 326-319

سمیرا ملکی آذر; مریم فهیم دانش

تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال

Pages 342-327

لیلا ناطقی; محبوبه جوکار; امید رضا روستا پور

بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی

Pages 351-343

آزیتا نعمتی; محمد علیزاده; زهرا قاسم پور

به‌کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‌چرب

Pages 359-353

فریبا فریبا نقی‌ پور

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,790,517
PDF Download15,993,075