عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی (2018). تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت. , 15(75), 290-277.
المیرا عبدالعلی زاده; مهدی قره خانی. "تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت". , 15, 75, 2018, 290-277.
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی (2018). 'تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت', , 15(75), pp. 290-277.
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت. , 2018; 15(75): 290-277.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,813
PDF Download16,052,411