فتحی, بهاره, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, صادقی ماهونک, علیرضا (2018). بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی. , 15(75), 317-303.
بهاره فتحی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; علیرضا صادقی ماهونک. "بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی". , 15, 75, 2018, 317-303.
فتحی, بهاره, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, صادقی ماهونک, علیرضا (2018). 'بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی', , 15(75), pp. 317-303.
فتحی, بهاره, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, صادقی ماهونک, علیرضا بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی. , 2018; 15(75): 317-303.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,806
PDF Download16,052,406