فریبا نقی‌ پور, فریبا (2018). به‌کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‌چرب. , 15(75), 359-353.
فریبا فریبا نقی‌ پور. "به‌کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‌چرب". , 15, 75, 2018, 359-353.
فریبا نقی‌ پور, فریبا (2018). 'به‌کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‌چرب', , 15(75), pp. 359-353.
فریبا نقی‌ پور, فریبا به‌کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‌چرب. , 2018; 15(75): 359-353.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,865,614
PDF Download16,048,768