گردابی طرقی, سمانه, امینی فر, مهرناز, مصلحی شاد, مریم (2018). بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 15(75), 172-161.
سمانه گردابی طرقی; مهرناز امینی فر; مریم مصلحی شاد. "بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن". , 15, 75, 2018, 172-161.
گردابی طرقی, سمانه, امینی فر, مهرناز, مصلحی شاد, مریم (2018). 'بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن', , 15(75), pp. 172-161.
گردابی طرقی, سمانه, امینی فر, مهرناز, مصلحی شاد, مریم بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 2018; 15(75): 172-161.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,827
PDF Download16,052,421