بهمنی, ایمان, بلندی, مرضیه (2018). بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین. , 15(75), 121-113.
ایمان بهمنی; مرضیه بلندی. "بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین". , 15, 75, 2018, 121-113.
بهمنی, ایمان, بلندی, مرضیه (2018). 'بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین', , 15(75), pp. 121-113.
بهمنی, ایمان, بلندی, مرضیه بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین. , 2018; 15(75): 121-113.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,803
PDF Download16,052,404