ناصحی, بهزاد, ابراهیمی, علی اکبر (2018). بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری. , 15(75), 92-83.
بهزاد ناصحی; علی اکبر ابراهیمی. "بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری". , 15, 75, 2018, 92-83.
ناصحی, بهزاد, ابراهیمی, علی اکبر (2018). 'بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری', , 15(75), pp. 92-83.
ناصحی, بهزاد, ابراهیمی, علی اکبر بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری. , 2018; 15(75): 92-83.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,808
PDF Download16,052,409