Number of Articles: 30

تأثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک

Pages 1-13

نگار راوش; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; سید عباس رافت

تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل‌های انار

Pages 15-24

فاطمه عزیزی; جواد عرفانی مقدم; اورنگ خادمی; خشنود نورالهی

پیش‏فرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت به‏منظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

Pages 25-34

فریبا نقی پور; فریده طباطبایی یزدی; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی; محبّت محبّی

بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلم‏های زیست ‏تخریب‏ پذیر پلی‏ ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه

Pages 35-45

حسن برزگر; وحید علیزاده

بهینه‎سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف

Pages 47-57

حامد صابریان; فرشته حسینی; شادی بلوریان

بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)

Pages 59-71

سید مهدی اجاق; محسن کاظمی; حجت میرصادقی

تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت

Pages 73-81

معصومه صحراگرد; زهرا شیخ الاسلامی; ریحانه احمدزاده قویدل

بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت

Pages 83-94

مهتاب السادات میربد; سیدابراهیم حسینی

تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان

Pages 95-109

مهتا صابری; لیلا ناطقی; محمدرضا اسحاقی

تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون

Pages 111-120

هادی مهدویان مهر; رضا فرهوش; علی شریف

بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری

Pages 121-134

صغری مرآتی فشی; لیلا ناطقی; نازنین زند

بررسی مقایسه‌ای اثر ممانعت‌کنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسی‌‌متیل‌ سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخ‌کردن عمیق خلال‌های سیب‌زمینی و مدل‌سازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن

Pages 135-145

عنایت الله نقوی; رسول قربانی; سمیرا باقرزاده3

بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ

Pages 147-157

احسان ا... اژدری; سید رضا محمود زاده آخرت; جعفر قلی جعفری; محسن پرهیزکار

بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد

Pages 159-169

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; بهاره صحرائیان

تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ

Pages 171-184

سـعـید رنـجـبریان; مـحـمود رضـازاد بـاری; هـادی الـماسی; صـابر امـیری

تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM

Pages 185-200

حسین نفرزاده; پیمان آریائی

اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ

Pages 201-211

ندا علی عباسی; فریبا زینالی; جواد علی اکبرلو

تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک

Pages 213-221

مهرشاد عابدی; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی

بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا

Pages 223-229

رسول مظفر پور; آرش کوچکی; الناز میلانی; مهدی وریدی

بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی

Pages 231-241

امیر احمدی; یحیی مقصودلو; محسن حمه جانی

اندازه‌گیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجم‌سنجی آزمایشگاهی

Pages 243-249

فرزانه امینی; سید هادی پیغمبردوست; سالار همتی

افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان

Pages 251-258

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; تکتم هجرانی; مهدی قیافه داوودی

بررسی ویژگی‌های رنگ‌سنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا

Pages 259-267

شیما جلدانی; بهزاد ناصحی; حسن برزگر; نیازعلی سپهوند

بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل

Pages 269-280

امیر جعفرنژادی ماسوله; اورنگ عیوض زاده; محمد حسین عزیزی

طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان

Pages 281-289

علیرضا سلیمانی پور

بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تأثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری

Pages 291-298

شهره شیرزائی; زهرا شیخ الاسلامی; اسماعیل عطایی صالحی

ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال

Pages 299-308

میلاد رنجبر; محمدحسین عزیزی; عادل میرمجیدی هشتجین

تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت‌های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمرانبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک

Pages 309-322

فرزاد آزاد شهرکی; امیر حسن اسعدیان

تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه

Pages 323-332

مریم نیکوسیر; جواد خزائی; محمد رضا اسحاقی

سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزهانگاری و پاسخگذاری اداری- انضباطی در زنجیره تأمین غذا

Pages 350-333

مهدی قربانی قلجلو; جعفر کوشا

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,721,012
PDF Download15,957,973