احمدی, امیر, مقصودلو, یحیی, حمه جانی, محسن (2017). بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی. , 14(71), 231-241.
امیر احمدی; یحیی مقصودلو; محسن حمه جانی. "بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی". , 14, 71, 2017, 231-241.
احمدی, امیر, مقصودلو, یحیی, حمه جانی, محسن (2017). 'بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی', , 14(71), pp. 231-241.
احمدی, امیر, مقصودلو, یحیی, حمه جانی, محسن بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی. , 2017; 14(71): 231-241.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,395
PDF Download15,982,241