علی عباسی, ندا, زینالی, فریبا, علی اکبرلو, جواد (2017). اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ. , 14(71), 201-211.
ندا علی عباسی; فریبا زینالی; جواد علی اکبرلو. "اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ". , 14, 71, 2017, 201-211.
علی عباسی, ندا, زینالی, فریبا, علی اکبرلو, جواد (2017). 'اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ', , 14(71), pp. 201-211.
علی عباسی, ندا, زینالی, فریبا, علی اکبرلو, جواد اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ. , 2017; 14(71): 201-211.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,574
PDF Download15,979,889