شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داوودی, مهدی (2017). افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان. , 14(71), 251-258.
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; تکتم هجرانی; مهدی قیافه داوودی. "افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان". , 14, 71, 2017, 251-258.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داوودی, مهدی (2017). 'افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان', , 14(71), pp. 251-258.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داوودی, مهدی افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان. , 2017; 14(71): 251-258.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,394
PDF Download15,982,240