نفرزاده, حسین, آریائی, پیمان (2017). تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM. , 14(71), 185-200.
حسین نفرزاده; پیمان آریائی. "تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM". , 14, 71, 2017, 185-200.
نفرزاده, حسین, آریائی, پیمان (2017). 'تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM', , 14(71), pp. 185-200.
نفرزاده, حسین, آریائی, پیمان تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM. , 2017; 14(71): 185-200.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,368
PDF Download15,979,680