عابدی, مهرشاد, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد (2017). تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک. , 14(71), 213-221.
مهرشاد عابدی; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی. "تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک". , 14, 71, 2017, 213-221.
عابدی, مهرشاد, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد (2017). 'تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک', , 14(71), pp. 213-221.
عابدی, مهرشاد, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک. , 2017; 14(71): 213-221.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,394
PDF Download15,982,239