اجاق, سید مهدی, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت (2017). بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4). , 14(71), 59-71.
سید مهدی اجاق; محسن کاظمی; حجت میرصادقی. "بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)". , 14, 71, 2017, 59-71.
اجاق, سید مهدی, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت (2017). 'بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)', , 14(71), pp. 59-71.
اجاق, سید مهدی, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4). , 2017; 14(71): 59-71.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,400
PDF Download15,982,244