مرآتی فشی, صغری, ناطقی, لیلا, زند, نازنین (2017). بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری. , 14(71), 121-134.
صغری مرآتی فشی; لیلا ناطقی; نازنین زند. "بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری". , 14, 71, 2017, 121-134.
مرآتی فشی, صغری, ناطقی, لیلا, زند, نازنین (2017). 'بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری', , 14(71), pp. 121-134.
مرآتی فشی, صغری, ناطقی, لیلا, زند, نازنین بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری. , 2017; 14(71): 121-134.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,587
PDF Download15,979,901