Number of Articles: 30

بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی

Pages 1-14

نسا غیبی; زینب رفتنی امیری; محمدرضا کسائی

بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال

Pages 15-28

آزاده لیراوی; لاله رومیانی; علی فضل آرا

بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ

Pages 29-40

معصومه مهربان سنگ آتش; پریوش مشتاقی; مژده صراف

شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی

Pages 41-50

رضا حاجی محمدی فریمانی; محمد باقر حبیبی نجفی; بی بی صدیقه فضلی بزاز; محمد رضا عدالتیان; احمد رضا بهرامی

اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)

Pages 51-62

ندا چنانی صالح; سید امیر حسین گلی; جواد کرامت; لاله مهدی پور; مریم حقیقی

بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی

Pages 63-72

یدالله ترکاشوند

تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی

Pages 73-81

محمدیار حسینی; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده

تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی

Pages 83-90

جعفر محمدزاده میلانی; لیلا نصرالله نتاج; حامی کابوسی; گیسو ملکی

بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم‌چرب حاوی جایگزین‌های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 91-104

حدیث رستم آبادی; حسین جوینده; محمد حجتی

ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)

Pages 107-117

سعیده عربشاهی دلویی; عادله محمدی

مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور

Pages 119-128

آرپا خچومیان; راضیه نیازمند

بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب

Pages 141-129

فاطمه سادات سادات مصطفوی; رسول کدخدایی; بهاره عمادزاده; آرش کوچکی

تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG

Pages 154-143

الهام عطار; سارا موحد; مهناز مظاهری اسدی

تأثیر فرکانس‌های تلفیقی و ترکیب‌های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی

Pages 155-169

سمیرا محمد علی نژاد; جلال دهقان نیا; سیدحسین جلالی

استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه‏های چغندرقرمز

Pages 171-178

جواد اسدی; مهدی قیافه داودی

بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))

Pages 179-186

شیما آزاده دل; پریچهر حناچی; عذرا صبورا

مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی

Pages 197-187

فایق مولودی; پیمان قجربیگی; اشرف حاج حسینی بابایی; اصغر محمدپور اصل

تاثیر فراصوت بر استخراج پلی‌ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی

Pages 208-199

مریم جلیلی صفریان; علی گنجلو; ماندانا بی مکر; سهیلا زرین قلمی

بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

Pages 220-209

سمیرا بیک زاده; هادی پیغمبردوست; محمد اصغری جعفرآبادی; عزیز همایونی راد

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی

Pages 230-221

فخری شهیدی; مهدی وریدی; محبت محبی; صفیه خلیلیان; محمد خلیلیان

مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج

Pages 241-231

لاله مهریار; محسن اسمعیلی; مهدی مهدی; فریبا زینالی; روح‌الله صادقی

تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود

Pages 249-243

مصطفی کرمی

ارزیابی ویژگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانه‌ی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دی‌اکسیدکربن

Pages 263-251

عاطفه مقصودلو; سید‌ مهدی جعفری; الهام آل‌حسینی; الیا شاهکوه‌محلی; علی آل‌حسینی; الهام اسدپور

پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

Pages 276-265

مهدی جهانگیری صالح; سید رضا حسن بیگی; محمد ابونجمی; محمود لطفی

جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)

Pages 288-277

کامبیز جهان بین; معصومه بیگی

مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)

Pages 302-289

زهرا نظری; ناصر صداقت; آرش کوچکی

بررسی حضور ژن مقاومت به متی‌سیلین (mecA) در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی

Pages 313-303

علی فضل آرا; داریوش غریبی; مسعود قربانپور; سمیه نوروزی بلداجی

بررسی تطبیقی اصالت فراورده‌های گوشتی در سه جامعه‌ی آماری اصفهان، تبریز و تهران

Pages 323-315

مهسا علی کرد; جواد کرامت; حسن ممتاز; عزیز همایونی راد

بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو

Pages 336-325

ژیلا قاسمی; پیمان مهستی; سکینه نوری سعیدلو; آوات قاسمی; سیده لیلا نصیری; پروین آیرملو

تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی

Pages 349-337

سارا مظفریان; صاحبعلی منافی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,797,671
PDF Download15,996,954