نظری, زهرا, صداقت, ناصر, کوچکی, آرش (2017). مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM). , 14(63), 302-289.
زهرا نظری; ناصر صداقت; آرش کوچکی. "مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)". , 14, 63, 2017, 302-289.
نظری, زهرا, صداقت, ناصر, کوچکی, آرش (2017). 'مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)', , 14(63), pp. 302-289.
نظری, زهرا, صداقت, ناصر, کوچکی, آرش مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM). , 2017; 14(63): 302-289.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,877,463
PDF Download16,059,650