مهربان سنگ آتش, معصومه, مشتاقی, پریوش, صراف, مژده (2017). بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ. , 14(63), 29-40.
معصومه مهربان سنگ آتش; پریوش مشتاقی; مژده صراف. "بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ". , 14, 63, 2017, 29-40.
مهربان سنگ آتش, معصومه, مشتاقی, پریوش, صراف, مژده (2017). 'بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ', , 14(63), pp. 29-40.
مهربان سنگ آتش, معصومه, مشتاقی, پریوش, صراف, مژده بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ. , 2017; 14(63): 29-40.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,893,852
PDF Download16,067,885