خچومیان, آرپا, نیازمند, راضیه (2017). مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور. , 14(63), 119-128.
آرپا خچومیان; راضیه نیازمند. "مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور". , 14, 63, 2017, 119-128.
خچومیان, آرپا, نیازمند, راضیه (2017). 'مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور', , 14(63), pp. 119-128.
خچومیان, آرپا, نیازمند, راضیه مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور. , 2017; 14(63): 119-128.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,880,339
PDF Download16,061,360