لیراوی, آزاده, رومیانی, لاله, فضل آرا, علی (2017). بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال. , 14(63), 15-28.
آزاده لیراوی; لاله رومیانی; علی فضل آرا. "بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال". , 14, 63, 2017, 15-28.
لیراوی, آزاده, رومیانی, لاله, فضل آرا, علی (2017). 'بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال', , 14(63), pp. 15-28.
لیراوی, آزاده, رومیانی, لاله, فضل آرا, علی بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال. , 2017; 14(63): 15-28.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,576
Article View19,918,865
PDF Download16,075,192