چنانی صالح, ندا, گلی, سید امیر حسین, کرامت, جواد, مهدی پور, لاله, حقیقی, مریم (2017). اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum). , 14(63), 51-62.
ندا چنانی صالح; سید امیر حسین گلی; جواد کرامت; لاله مهدی پور; مریم حقیقی. "اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)". , 14, 63, 2017, 51-62.
چنانی صالح, ندا, گلی, سید امیر حسین, کرامت, جواد, مهدی پور, لاله, حقیقی, مریم (2017). 'اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)', , 14(63), pp. 51-62.
چنانی صالح, ندا, گلی, سید امیر حسین, کرامت, جواد, مهدی پور, لاله, حقیقی, مریم اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum). , 2017; 14(63): 51-62.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,879,874
PDF Download16,061,069