Number of Articles: 21

بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن

Pages 1-10

علی آبرومند; مسعود مکفا

اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد

Pages 11-20

محمد خضری احمدآباد; مسعود رضائی; سید مهدی اجاق

اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

Pages 21-30

پریا رئوفی; سید مهدی اجاق; بهاره شعبانپور; محسن یحیایی

شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار

Pages 31-40

رحمت اله زارع زاده مهریزی; زهرا امام جمعه; محمد شاهدی باغ خندان; الهه لونی; حمیدرضا اخوان; جواد بیابانی

بررسی روش تولید و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور

Pages 41-49

مریم بیک محمدی; مرضیه بلندی; حمید بهادر قدوسی

اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی

Pages 51-59

مریم هاشمی; صدف محرابی; سید عباس شجاع الساداتی; سید محمد موسوی

مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها

Pages 61-72

سیده آمنه موسوی; محمدرضا کسایی

تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر

Pages 73-84

سمیه وطن دوست; محمد حسین عزیزی; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی; زهرا رئیسی

تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف

Pages 85-92

مهدی زارعی; مهدی پورمهدی بروجنی; شیما نیازی

ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس

Pages 93-101

حسن برزگر; محمد حسین عزیزی; محسن برزگر; زهره حمیدی اصفهانی

بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه

Pages 103-112

اعظم ایّوبی; مصطفی مظاهری تهرانی

اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول

Pages 113-122

فاطمه زهرا رحمتیان; محمدرضا کسائی; علی معتمدزادگان

بررسی برهم‎کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره‎های چای سبز و بلوط

Pages 123-132

الهام رنجبر ندامانی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; مهدی کاشانی‎نژاد

ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به‏ منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم

Pages 133-143

وجیهه نیک‏زاده; ناصر صداقت; مهدی سعادتمند طرزجان; فریده طباطبایی یزدی

فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی

Pages 145-153

بهروز نظری; سیمین حق نظری

بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات

Pages 155-166

زهرا امام جمعه; آرزو کرمی مقدم; سیدعلی یاسینی اردکانی

بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت

Pages 167-176

لیلا عدیلی; مانیا صالحی فر; بابک غیاثی طرزی بابک غیاثی طرزی; حسین باخدا

بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ

Pages 177-186

سپیده یوسف زاده ثانی; اسماعیل عطایی صالحی; زهرا شیخ الاسلامی

تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ

Pages 187-196

لیلا مهرافشان; سید علی جعفرپور; حامی کابوسی

راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی

Pages 197-208

حسن یعقوبی; محمد چیذری; سید محمود حسینی; ابوالقاسم شریف زاده

تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک

Pages 209-218

مریم عین علی افجه; حمید عزت پناه; محمد امین محمدی فر; مهدی امین افشار

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,750,196
PDF Download15,971,704