مهرافشان, لیلا, جعفرپور, سید علی, کابوسی, حامی (2016). تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ. , 12(49), 187-196.
لیلا مهرافشان; سید علی جعفرپور; حامی کابوسی. "تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ". , 12, 49, 2016, 187-196.
مهرافشان, لیلا, جعفرپور, سید علی, کابوسی, حامی (2016). 'تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ', , 12(49), pp. 187-196.
مهرافشان, لیلا, جعفرپور, سید علی, کابوسی, حامی تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ. , 2016; 12(49): 187-196.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,818,866
PDF Download16,009,194