نظری, بهروز, حق نظری, سیمین (2016). فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی. , 12(49), 145-153.
بهروز نظری; سیمین حق نظری. "فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی". , 12, 49, 2016, 145-153.
نظری, بهروز, حق نظری, سیمین (2016). 'فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی', , 12(49), pp. 145-153.
نظری, بهروز, حق نظری, سیمین فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی. , 2016; 12(49): 145-153.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,665
PDF Download16,010,568