عین علی افجه, مریم, عزت پناه, حمید, محمدی فر, محمد امین, افشار, مهدی امین (2016). تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک. , 12(49), 209-218.
مریم عین علی افجه; حمید عزت پناه; محمد امین محمدی فر; مهدی امین افشار. "تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک". , 12, 49, 2016, 209-218.
عین علی افجه, مریم, عزت پناه, حمید, محمدی فر, محمد امین, افشار, مهدی امین (2016). 'تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک', , 12(49), pp. 209-218.
عین علی افجه, مریم, عزت پناه, حمید, محمدی فر, محمد امین, افشار, مهدی امین تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک. , 2016; 12(49): 209-218.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,666
PDF Download16,010,569