ایّوبی, اعظم, مظاهری تهرانی, مصطفی (2016). بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه. , 12(49), 103-112.
اعظم ایّوبی; مصطفی مظاهری تهرانی. "بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه". , 12, 49, 2016, 103-112.
ایّوبی, اعظم, مظاهری تهرانی, مصطفی (2016). 'بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه', , 12(49), pp. 103-112.
ایّوبی, اعظم, مظاهری تهرانی, مصطفی بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه. , 2016; 12(49): 103-112.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,818,867
PDF Download16,009,197