بیک محمدی, مریم, بلندی, مرضیه, قدوسی, حمید بهادر (2016). بررسی روش تولید و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور. , 12(49), 41-49.
مریم بیک محمدی; مرضیه بلندی; حمید بهادر قدوسی. "بررسی روش تولید و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور". , 12, 49, 2016, 41-49.
بیک محمدی, مریم, بلندی, مرضیه, قدوسی, حمید بهادر (2016). 'بررسی روش تولید و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور', , 12(49), pp. 41-49.
بیک محمدی, مریم, بلندی, مرضیه, قدوسی, حمید بهادر بررسی روش تولید و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور. , 2016; 12(49): 41-49.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,273
PDF Download16,010,253