Number of Articles: 29

بررسی تأثیر افزودن انواع مکمل فیبری اصلاح‌شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و تغذیه‌ای آب‌میوه

Pages 1-15

طیبه توکلی ممتاز; الناز میلانی; مجید هاشمی

اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن

Pages 17-29

امیرحسین انصاری پور; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ترکیبات فرار نوشیدنی سنتی کفیر

Pages 31-43

فاطمه بیرمی; محمد حجتی; حسین جوینده

تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن

Pages 45-56

بهارک بهمنش; احمد پدرام نیا; سید حسین استیری; فریبا نقی پور

تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنی‌شده با پودر برگ خرفه

Pages 57-63

محمد گلی; محمد علی ضیا; ناتالی صادق زاده

توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12

Pages 65-79

صابر امیری; رضا رضایی مکرم; محمود صوتی خیابانی; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده

عصاره آبی استخراج شده عناب خشک‌شده به روش پاششی: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن

Pages 81-91

فخری شهیدی; شادی بلوریان; محمد مالکی; حامد حسینی

اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 93-105

محبوبه جمشیدی; رضا اسماعیل زاده کناری; علی معتمدزادگان; پوریا بی پروا

استخراج اسانس از بذر رازیانه با استفاده از آب فوق داغ و مقایسه آن با تقطیر آبی

Pages 119-128

سینا صادق موسوی; آرزو دستپاک

ﺑﻬﻴﻨﻪ‌ﺳﺎﺯﻱ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﻴﻮﻥ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ فراسودمند ﻫﻠﻮ و ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺧﻮاﺹ ﺣﺴﻲ و ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺁﻥ

Pages 129-144

الهام افشانی; زهرا بیگ محمدی; عادل میرمجیدی هشتجین

تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه‌ها و سبزیجات

Pages 145-155

مونا مظاهری; هما بقایی; بهاره عمادزاده; مرضیه بلندی

بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم

Pages 157-167

مرجان نوری; آرمین امین مقدسی

تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه

Pages 169-180

مرضیه داوودیان; مهدی سیدین; بهزاد ناصحی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ

Pages 181-195

حجت کاراژیان; وحید کیهانی

اثر افزودن کنسانتره سیاهدانه بر خواص فیزیکی و کیفی نان تست بدون گلوتن طی دوره نگهداری

Pages 197-211

فرزانه علیشاهی; محمد فاضل

بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده

Pages 213-218

Mohammad Ali Hesarinejad; سارا خسروشاهی; نیکا جعفرنیا

بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)

Pages 219-232

نفیسه شرافت; حبیب اله میرزایی; سید مهدی جعفری; رضا صفری; مهدی کاشانی نژاد

بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس رازیانه بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کانامایسین

Pages 233-241

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; فرشته فلاح

افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی

Pages 243-256

علی وزیری; علی اکبر سیف کردی; آزاده شکرابی; صدف شاملو

بررسی رهایش و خصوصیات فیزیکو شیمیایی نانوفیتوزوم حاوی اسانس زیره در شرایط آزمایشگاهی

Pages 257-267

مریم خوش منظر; میرخلیل پیروزی فرد; حامد همیشه کار

بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج

Pages 269-281

بیوک آقا فرمانی; صمد بدبدک; روح اله پاشایی بهرام

بررسی اثر ضد‌باکتریایی تیمول، کارواکرول، اوژنول و منتول بر چهار باکتری‌ مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات

Pages 283-290

سپیده عباس‌زاده; عقیل شریف‌زاده; محبوبه باقری

بهینه سازی فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه متکا (Ferula persica) به کمک امواج فراصوت با استفاده از نسبتهای مختلف حلال اتانول-آب در دماهای مختلف با روش سطح پاسخ

Pages 291-303

پرویز استخر; جواد توکلی; فرانک بیگ محمدی; شیما علایی

اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون

Pages 305-314

زهرا داودی; محمد شاهدی; مهدی کدیور

بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا

Pages 315-322

مینا مهدوی یکتا; لیلا نوری; محمد حسین عزیزی

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ جاوشیر

Pages 323-335

الناز رجایی; هاجر شکرچی زاده

اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر

Pages 337-346

مریم عجم; مینا سعیدیان; راضیه نیازمند

استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتری‌های بیماری‌زا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک‌های ونکومایسین و جنتامایسین

Pages 347-356

افسانه سمیعی; فریده طباطبایی یزدی; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی مظاهری تهرانی

بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd.) در فصول مختلف

Pages 357-367

مهدی یونسی حمزه خانلو; بیوک آقا فرمانی; کاظم علیرضالو; امید فتحی زاده; محسن سبزی نوجه ده

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,725,686
PDF Download15,959,130