داوودیان, مرضیه, سیدین, مهدی, ناصحی, بهزاد (2019). تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه. , 16(91), 169-180.
مرضیه داوودیان; مهدی سیدین; بهزاد ناصحی. "تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه". , 16, 91, 2019, 169-180.
داوودیان, مرضیه, سیدین, مهدی, ناصحی, بهزاد (2019). 'تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه', , 16(91), pp. 169-180.
داوودیان, مرضیه, سیدین, مهدی, ناصحی, بهزاد تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه. , 2019; 16(91): 169-180.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,763,292
PDF Download15,980,493