داودی, زهرا, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی (2019). اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون. , 16(91), 305-314.
زهرا داودی; محمد شاهدی; مهدی کدیور. "اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون". , 16, 91, 2019, 305-314.
داودی, زهرا, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی (2019). 'اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون', , 16(91), pp. 305-314.
داودی, زهرا, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون. , 2019; 16(91): 305-314.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,763,289
PDF Download15,980,491