نوری, مرجان, امین مقدسی, آرمین (2019). بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم. , 16(91), 157-167.
مرجان نوری; آرمین امین مقدسی. "بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم". , 16, 91, 2019, 157-167.
نوری, مرجان, امین مقدسی, آرمین (2019). 'بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم', , 16(91), pp. 157-167.
نوری, مرجان, امین مقدسی, آرمین بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم. , 2019; 16(91): 157-167.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,763,215
PDF Download15,980,471