بهمنش, بهارک, پدرام نیا, احمد, استیری, سید حسین, نقی پور, فریبا (2019). تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن. , 16(91), 45-56.
بهارک بهمنش; احمد پدرام نیا; سید حسین استیری; فریبا نقی پور. "تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن". , 16, 91, 2019, 45-56.
بهمنش, بهارک, پدرام نیا, احمد, استیری, سید حسین, نقی پور, فریبا (2019). 'تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن', , 16(91), pp. 45-56.
بهمنش, بهارک, پدرام نیا, احمد, استیری, سید حسین, نقی پور, فریبا تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن. , 2019; 16(91): 45-56.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,763,292
PDF Download15,980,493