عجم, مریم, سعیدیان, مینا, نیازمند, راضیه (2019). اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر. , 16(91), 337-346.
مریم عجم; مینا سعیدیان; راضیه نیازمند. "اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر". , 16, 91, 2019, 337-346.
عجم, مریم, سعیدیان, مینا, نیازمند, راضیه (2019). 'اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر', , 16(91), pp. 337-346.
عجم, مریم, سعیدیان, مینا, نیازمند, راضیه اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر. , 2019; 16(91): 337-346.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,763,320
PDF Download15,980,500