Number of Articles: 30

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ

Pages 1-10

مهری کریم

برخی از ویژگی‌های فیزیکی ، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان

Pages 11-20

محمدعلی تربتی; صدیف آزادمرد دمیرچی; سولماز عابدینزاده

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس

Pages 21-29

مهسا خدادازاده; بهزاد ناصحی

ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

Pages 31-41

استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا

Pages 43-54

آرمین نبی زاده قولنجی; محمود رضازاد باری; بهروز آتشبار; صابر امیری; محمد لطفی گشایش

بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی

Pages 55-66

بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان

Pages 67-77

رویا آقاقلی زاده; سهراب معینی; زهرا امام جمعه; Sara Daneshgar

بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان

Pages 79-90

بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt

Pages 91-101

حمدالله مشتاقی; لیلا جمشیدی; مریم عباس والی

تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی

Pages 103-110

صدیف آزادمرد دمیرچی; ندا فراحیان

بررسی ویژگی‌های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات

Pages 111-120

فریبا نقی پور; شیوا روشنی

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

Pages 121-131

صمد بدبدک; جواد حصاری; بیوک آقا فرمانی

بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ

Pages 133-141

سیامک شمس; محمد ابونجمی; حسین میر سعید قاضی

تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک

Pages 143-156

جعفر محمدزاده میلانی; سمیرا باقرزاده; رضا کسایی

اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال

Pages 157-169

بهاره دهقان; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین

Pages 171-182

مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند

Pages 183-190

آیدا گمارونی پور; محمد حسین عزیزی

بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری‌بیوتیک هویج

Pages 191-201

مهرنوش تدینی; سیما شرعی; نرگس آقاجانی

تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف

Pages 203-216

سولماز بارانی; حامد اهری; سعید بازگیر

تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی

Pages 217-228

اعظم ایوبی

بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا

Pages 229-241

عالمه محمدی; رضا اسماعیل زاده کناری

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی

Pages 243-252

الهام ظفر مختاریان; محمود رضازاد باری; صابر امیری

بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان

Pages 253-263

پریسا فلاح نیم چاهی; فهیمه احمدی; جعفر محمدزاده میلانی

بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد

Pages 265-272

سمیه امانی

تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی

Pages 273-287

فاطمه نادی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوه‌ای تصفیه نشده چغندر قند کارخانه‌های شمال‌غرب به عنوان جایگزین شکر سفید

Pages 289-299

روح اله پاشایی بهرام; افشین جوادی; بیوک آقا فرمانی

تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق

Pages 301-311

سارا جرجانی; زهراسادات حسینی جبلی; افشین قلیچی

بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

Pages 313-322

جلال دهقان نیا; طاووس رونقی; بابک قنبرزاده

بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر

Pages 323-332

سید رضا حجازیان

پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگی‌های پودر شیر کم لاکتوز طعم‌دار

Pages 333-343

سیده زینب حاتمی تاکامی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,700,617
PDF Download15,949,500