جرجانی, سارا, حسینی جبلی, زهراسادات, قلیچی, افشین (2018). تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق. , 15(79), 301-311.
سارا جرجانی; زهراسادات حسینی جبلی; افشین قلیچی. "تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق". , 15, 79, 2018, 301-311.
جرجانی, سارا, حسینی جبلی, زهراسادات, قلیچی, افشین (2018). 'تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق', , 15(79), pp. 301-311.
جرجانی, سارا, حسینی جبلی, زهراسادات, قلیچی, افشین تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق. , 2018; 15(79): 301-311.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,151
PDF Download15,968,111