Number of Articles: 17

تشکیل کمپلکس محلول پروتئین‌های شیر–بخش محلول صمغ‌های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه‌ها

Pages 1-14

فاطمه آذری کیا; سلیمان عباسی; زهره حمیدی; محمدحسین عزیزی

بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی‌ساکارید توسط آغازگر‌های بومی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست‌های تولیدی

Pages 15-29

الهه امانی; محمد هادی اسکندری; سید شهرام شکرفروش; محمد امین حنیف پور

تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان)

Pages 31-45

سیمین حق نظری; سهیلا زرین قلمی

تأثیر غلظت‌های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری

Pages 47-56

الناز شارفی آبادی; محمد حسن شاه حسینی; مانیا صالحی فر

تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت

Pages 57-67

غلامرضا مصباحی; حسن منصوری; مهسا مجذوبی; عسگر فرحناکی

بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی

Pages 69-80

مسعود رضائی; مهدی فروزنده مقدم; اشرف محبتی مبارز; هدایت حسینی; مهدی ذوالفقاری

مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن‌های غذایی

Pages 81-91

مهدی ذوالفقاری; محمد خضری احمدآباد; مسعود رضائی

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis)

Pages 93-106

الهه ابویی; سید علی جعفرپور; علی معتمد زادگان

مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ

Pages 107-116

رضا امیری چایجان; بهنام علائی

اثر صمغ‌های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم

Pages 117-129

هادی باقری; آرش کوچکی; محبت محبی

ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات

Pages 131-144

فرناز رضائیان عطار; جواد حصاری

برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم

Pages 145-160

علیرضا یوسفی; سید محمد علی رضوی; محبت محبی; عبدالرضا نوروزی; محمدرضا اکبرزاده توتونچی

اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب

Pages 161-171

محمد اکرامی; زهرا ا امام جمعه

شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی

Pages 173-181

علیرضا یوسفی; شهلا خدابخش اقدم

تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم‌کالری

Pages 183-194

شکوفه بیطرف; سلیمان عباسی; زهره حمیدی

بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده

Pages 195-203

فاطمه پورحاجی; مصطفی مظاهری تهرانی

بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta )

Pages 205-214

مریم محمدی; محمد فرجی; قاسم فدوی; مریم سلامی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,395,627
PDF Download17,535,410