رضائی, مسعود, فروزنده مقدم, مهدی, محبتی مبارز, اشرف, حسینی, هدایت, ذوالفقاری, مهدی (2016). بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی. , 13(58), 69-80.
مسعود رضائی; مهدی فروزنده مقدم; اشرف محبتی مبارز; هدایت حسینی; مهدی ذوالفقاری. "بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی". , 13, 58, 2016, 69-80.
رضائی, مسعود, فروزنده مقدم, مهدی, محبتی مبارز, اشرف, حسینی, هدایت, ذوالفقاری, مهدی (2016). 'بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی', , 13(58), pp. 69-80.
رضائی, مسعود, فروزنده مقدم, مهدی, محبتی مبارز, اشرف, حسینی, هدایت, ذوالفقاری, مهدی بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی. , 2016; 13(58): 69-80.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,395,634
PDF Download17,535,412