رضائیان عطار, فرناز, حصاری, جواد (2016). ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات. , 13(58), 131-144.
فرناز رضائیان عطار; جواد حصاری. "ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات". , 13, 58, 2016, 131-144.
رضائیان عطار, فرناز, حصاری, جواد (2016). 'ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات', , 13(58), pp. 131-144.
رضائیان عطار, فرناز, حصاری, جواد ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات. , 2016; 13(58): 131-144.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,220
PDF Download17,531,392