مصباحی, غلامرضا, منصوری, حسن, مجذوبی, مهسا, فرحناکی, عسگر (2016). تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت. , 13(58), 57-67.
غلامرضا مصباحی; حسن منصوری; مهسا مجذوبی; عسگر فرحناکی. "تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت". , 13, 58, 2016, 57-67.
مصباحی, غلامرضا, منصوری, حسن, مجذوبی, مهسا, فرحناکی, عسگر (2016). 'تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت', , 13(58), pp. 57-67.
مصباحی, غلامرضا, منصوری, حسن, مجذوبی, مهسا, فرحناکی, عسگر تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت. , 2016; 13(58): 57-67.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,224
PDF Download17,531,394