پورحاجی, فاطمه, مظاهری تهرانی, مصطفی (2016). بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده. , 13(58), 195-203.
فاطمه پورحاجی; مصطفی مظاهری تهرانی. "بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده". , 13, 58, 2016, 195-203.
پورحاجی, فاطمه, مظاهری تهرانی, مصطفی (2016). 'بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده', , 13(58), pp. 195-203.
پورحاجی, فاطمه, مظاهری تهرانی, مصطفی بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده. , 2016; 13(58): 195-203.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,218
PDF Download17,531,391