اکرامی, محمد, امام جمعه, زهرا ا (2016). اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب. , 13(58), 161-171.
محمد اکرامی; زهرا ا امام جمعه. "اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب". , 13, 58, 2016, 161-171.
اکرامی, محمد, امام جمعه, زهرا ا (2016). 'اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب', , 13(58), pp. 161-171.
اکرامی, محمد, امام جمعه, زهرا ا اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب. , 2016; 13(58): 161-171.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,206
PDF Download17,531,384