Number of Articles: 20

بهبود پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان با استفاده از روغن پوست بنه در مقادیر بسیار کم

Pages 1-26

جواد توکلی; نگار رزمخواه; معصومه رنجبر

مروری بر کاربرد تکنولوژی‌های پیشرفته غیرحرارتی در صنایع غذایی

Pages 27-42

مروا حسینی; بیژن خورشیدپور

بررسی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس بابونه بهاری بر باکتری‌های سالمونلا تیفی‌موریوم، انتروباکتر ائروژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز

Pages 43-54

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Pages 55-64

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; محمدامین مهرنیا

بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله به منظور استفاده در فرمولاسیون کنسروها

Pages 65-91

محمدکاظم حیدری ان; مجید هاشمی; الناز میلانی; غالم علی گلی موحد گلی موحد; شهرام بیرقی طوسی

بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله توسط تری‌متافسفات سدیم (STMP) به منظور استفاده در فرمولاسیون انواع سس

Pages 92-121

محمدکاظم حیدریان; سید مجید هاشمی; شهرام بیرقی طوسی; غلامعلی گلی موحد; الناز میلانی

تاثیر غنی سازی پودر شکلات داغ با میوه عناب بر ویژگیهای کیفی آن

Pages 122-132

هانیه چوکری دستجرد; عباس جلیل زاده

تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر

Pages 133-143

سارا صفری; علیرضا صادقی; علی مویدی; حسین پور عبدالله; علیرضا صادقی ماهونک

ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در بستر آلژینات سدیم و کازئینات سدیم و قابلیت زنده‌مانی آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی

Pages 144-156

فاطمه حسینی طباطبایی; امیر حسین الهامی راد; رضا کاراژیان; حجت کاراژیان; محمد آرمین

ارزیابی اثر حلال ها و روش های استخراج بر بازده ی استخراج، تعیین مقدار مواد معدنی و فعالیت آنتی باکتری عصاره ی گل گیاه اویار سلام(Cyperus Rotundus L.)

Pages 157-168

آسانا احمدی; رضا نقی ها; ابوالفضل احمدی

بررسی عملکرد فیلم حاوی نشانگر رنگی ساقه ریحان بر پایه فیبر سبوس برنج به منظور پایش فساد ماهی شیر (Siganus commersonnii)

Pages 169-194

Sedigheh Yazdanpanah; اکبر رستمی فرد

سم زدایی فلزات سنگین توسط باکتری‌های پروبیوتیک: بررسی تاثیر دما، زمان و نوع باکتری بر میزان حذف فلزات سرب و کادمیوم با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 195-206

سید محمد باقر هاشمی; شیما کاوه; علی پور کریمی

تحلیل رفتار خرید مصرف کنندگان میگو و بررسی ترجیحات آن ها در بازار بعثت تهران با استفاده از نرم افزار لیزرل

Pages 207-220

سکینه یگانه; سهیل ریحانی پول; محمد خلیلی; آرش رخشانی

پردازش تصویر فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس دارچین

Pages 221-231

بهنام امیری; مهران صیادی; الهه عابدی; محمد امین جعفری

بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای کبکاب

Pages 232-250

محمد گنجه; ناهید احمدی ثابت; غلامرضا عبدی; سید سعید سخاوتی زاده; حمید بخش آبادی

بررسی ویژگی‌های پکتین استخراج شده از کنجاله کلزا در روش‌ هیدرولیز آنزیمی با استفاده از استخراج به کمک مایکروویو

Pages 251-266

نیما مباهی; سید هادی رضوی; زهرا امام جمعه

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سین‌بیوتیک بر پایه کاراگینان

Pages 267-286

اکرم پیمان نیا; علیرضا شهاب لواسانی; نازنین زند

تاثیر فرآوری، زمان و منطقه برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی چای

Pages 288-300

نگین سمیع‌زادگان; ماندانا طایفه; لیلی فدایی اشکیکی; آذین نصرالله زاده; سحر دعایی

امکان استفاده از داربست‌های هوشمند متشکل از موسیلاژ دانه به و کاپاکاراگینان به عنوان داربست سلولی در ‌شرایط نرمال فیزیولوژیکی و تغییر ‌pH‌ ‌

Pages 301-315

ندا فرهادی; نفیسه سلطانی زاده; محسن ربانی; الهه مسائلی

بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ

Pages 316-329

زلیخا فحیمی واجارگاهی; محسن اسمعیلی; آرش قیطران پور

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,535
PDF Download15,950,942