فحیمی واجارگاهی, زلیخا, اسمعیلی, محسن, قیطران پور, آرش (2025). بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ. , 22(159), 316-329. doi: 10.22034/FSCT.22.159.316
زلیخا فحیمی واجارگاهی; محسن اسمعیلی; آرش قیطران پور. "بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ". , 22, 159, 2025, 316-329. doi: 10.22034/FSCT.22.159.316
فحیمی واجارگاهی, زلیخا, اسمعیلی, محسن, قیطران پور, آرش (2025). 'بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ', , 22(159), pp. 316-329. doi: 10.22034/FSCT.22.159.316
فحیمی واجارگاهی, زلیخا, اسمعیلی, محسن, قیطران پور, آرش بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ. , 2025; 22(159): 316-329. doi: 10.22034/FSCT.22.159.316
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,615
PDF Download15,969,966