پردازش تصویر فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس دارچین | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 14, Volume 22, Issue 159, February 1404, Pages 221-231 PDF (768.89 K) | ||
| DOI: 10.22034/FSCT.22.159.221 | ||
| Authors | ||
| بهنام امیری1; مهران صیادی2; الهه عابدی* 3; محمد امین جعفری4 | ||
| 1استادیار بخش آمار دانشگاه فسا | ||
| 2اسنادیار دانشگاه علوم پزشکی فسا | ||
| 3دانشیار مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فسا | ||
| 4تربیت مدرس تهران | ||
| Abstract | ||
| ↵ 1: Scanning electron microscopy 2: Atomic Force Microscopy تصویربرداری ابزاری مهم برای ارزیابی ساختار مواد غذایی است. پردازش تصویر شامل تصاویر دو بعدی (2D) از سطوح و مقاطع، مانند آنچه در میکروسکوپ مشاهده میشود و همچنین تصاویر سهبعدی (3D) از ساختار داخلی، مانند آنچه توسط میکروسکوپ کانفوکال، توموگرافی کامپیوتری و تصویربرداری تشدید مغناطیسی میباشد. در این تحقیق از پردازش تصاویر برای تعیین سختی و فشردگی بیو فیلمهای خوراکی آغشته به نانواملسیون به کار رفت. فیلم خوراکی ترکیبی صمغ عربی-ژلاتین (PG) (1:1) حاوی اسانس آویشن (Zataria multiflora Boiss) با امولسیون پیکرنگ (1 و 4 گرم در 100 گرم) تهیه شد. تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی[1] و میکروسکوپ نیروی اتمی[2] از فیلمها تهیه شد. نتایج AFM و پردازش تصویر نشان دادند که با افزایش میزان اسانس میزان فشردگی کاهش و زبری سطح افزایش پیدا میکند که با نتایج پردازش تصاویر مطابقت داشت. 1: Scanning electron microscopy 2: Atomic Force Microscopy | ||
| Keywords | ||
| پردازش تصویر; میکروسکوپ الکترونی روبشی; میکروسکوپ نیروی اتمی; فشردگی فیلم خوراکی; صمغ دانه چیا | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 311 PDF Download: 138 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,568 |
| Article View | 19,747,619 |
| PDF Download | 15,969,967 |