صفری, سارا, صادقی, علیرضا, مویدی, علی, پور عبدالله, حسین, صادقی ماهونک, علیرضا (2025). تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر. , 22(159), 133-143. doi: 10.22034/FSCT.22.159.133
سارا صفری; علیرضا صادقی; علی مویدی; حسین پور عبدالله; علیرضا صادقی ماهونک. "تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر". , 22, 159, 2025, 133-143. doi: 10.22034/FSCT.22.159.133
صفری, سارا, صادقی, علیرضا, مویدی, علی, پور عبدالله, حسین, صادقی ماهونک, علیرضا (2025). 'تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر', , 22(159), pp. 133-143. doi: 10.22034/FSCT.22.159.133
صفری, سارا, صادقی, علیرضا, مویدی, علی, پور عبدالله, حسین, صادقی ماهونک, علیرضا تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر. , 2025; 22(159): 133-143. doi: 10.22034/FSCT.22.159.133
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,746,140
PDF Download15,969,123