Number of Articles: 20

استفاده از پوشش‌های خوراکی برپایه صمغ گیاه گوار و اسانس آویشن شیرازی جهت بهبود کیفیت آریل‌های انار رقم زاغ در دوره انبارمانی

Pages 1-17

علی ایزدی; مریم دهستانی اردکانی; حیدر مفتاحی زاده; جلال غلام نژاد

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره میوه زرشک و اسانس پیاز بر افزایش ماندگاری اکسیداتیو گوشت سینه مرغ

Pages 18-32

دعا موسوی پارسا; بهناز بازرگانی; محمدرضا پژوهی الموتی

بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم

Pages 33-43

صبا صابریان بروجنی; نفیسه زمین دار

بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز

Pages 44-60

نوراله مخدوم; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده خالدآباد; صابر امیری

تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643

Pages 61-70

مریم عباسی گزنق; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده خالدآباد; صابر امیری

ویژگی‌های بافت، قابلیت‌پذیرش و شمارش باکتری‌های آغازگر ماست هم‌زده کم-چرب حاوی آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ فارسی

Pages 72-85

مرتضی آریامنش; حسین جوینده; محمد حجتی

تهیه امولسیون های پر شده با ژل بر پایه روغن کانولا-هیدروژلاتور های مختلف (ژلاتین، آگار-آگار و زانتان) بعنوان جایگزین کره

Pages 86-116

محمد رزم پور; جمشید فرمانی; جعفر محمد زاده میلانی; تیمور محمدی

مطالعه تاثیر پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی بر برخی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن/ نانورس

Pages 118-134

گلاره ایزدی آملی; پیمان آریایی; مهرو اسماعیلی; رویا باقری

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم‌ آلکالاز

Pages 135-149

ساناز معیری; محمد قربانی; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد; مجتبی رئیسی

بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برش‌های ملون خشک شده با طرح تاگوچی

Pages 150-162

فاطمه حیدری دلفارد; فاطمه آمیغی; صدیقه توسلی; حسین امیرمحمدی

ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Pages 164-187

محمد گلباشی; بهروز علیزاده بهبهانی; علا الهاشمی

تولید ژله خوراکی فراسودمند از پکتین کلاهک کدو حلوایی استخراج شده به روش ماکروویو

Pages 180-195

Sedigheh Yazdanpanah; زینب شهامت پور

تولید و بررسی خواص فیلم زیست تخریب پذیر آنتی اکسیدانی برپایه آرد کدوسبز حاوی نانوذرات کیتوزان بارگذاری شده با اسانس رازیانه

Pages 196-211

مهسا عباسپور; محسن اسمعیلی; هادی الماسی; فروغ محترمی

مروری بر نانوکپسول سازی در صنایع غذایی: فناوری، کاربردها و چالش‌ها

Pages 212-224

محمدیار حسینی; محمد کرد

بررسی اثرات پروبیوتیکی و ضدمیکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش سویای جوانه‌زده

Pages 225-237

سیما شمس شرق; علیرضا صادقی; محمود شمس شرق; فهیمه حاجی نیا; علی مویدی

مطالعه‌‌ای بر فعالیت‌‌های ضد‌میکروبی، آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس درمنه ایرانی

Pages 238-248

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; پریسا قاسمی

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی

Pages 249-260

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; پریسا قاسمی

جایگزینی آرد گندم با آرد پوست هندوانه در تولید نان باگت

Pages 261-275

متینه کلوپ; حجت کاراژیان

اثر پوشش خوراکی تلفیقی صمغ بالنگو و پروتئین آب پنیر بر ماندگاری توت فرنگی

Pages 276-288

اسعد محمدامینی

بررسی سرعت انتشار رطوبت و سینتیک خشک شدن جوانه‌های کینوا در یک خشک‌کن فروسرخ

Pages 289-300

سپیده وجدانی وحید; فخرالدین صالحی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,751,493
PDF Download15,972,751